Wonen in de Zaete
Fraaie architectuur passend in de omgeving

De kleuren van het metselwerk en de gevels, de uitspringende balkons en de verschillende daken geven de Zaete haar unieke uitstraling. Wat direct opvalt is de toepassing van veel glas. Dit zorgt voor een fantastische lichtinval in de appartementenen garandeert tevens een fraai panoramisch uitzicht. Alle appartementen beschikken over een bijzonder ruim balkon of terras. Door de uitgekiende plaatsing van de balkons bieden deze voor alle appartementen uitzicht over zee en kunt u optimaal genieten van de zon. De Zaete bestaat uit 36 appartementen met afwisselende plattegronden verdeeld over twee gebouwen. Beide gebouwen hebben een fraaie en lichte entreehal met lift. Het totale complex is voorzien van een ruime parkeerkelder met garages en parkeerplaatsen, afgesloten middels een elektrisch afsluitbare poort. Alle appartementen hebben een eigen berging in bijbehorende kelder.

Wonen in de Zaete is comfortabel en veilig

De appartementen bieden alles wat je van een hedendaagse woning mag verwachten. Comfort, gemak en veiligheid staan voorop. Vanzelfsprekend voldoen de appartementen aan de laatste eisen van deze tijd. De bouw en afwerking zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit. Alle appartementen zijn voorzien van vloerverwarming, HR++ glas en een warmteterugwininstallatie. Een systeem dat een gegarandeerd gezond binnenklimaat koppelt aan maximale energiebesparing. Dit betekent zeer comfortabel wonen tegen lage stookkosten. De aanwezigheid van onder andere een lift, solide hang-en sluitwerk, een videofooninstallatie en rookmelders, zorg en voor uw veiligheid. De Zaete biedt u een aangenaam woonklimaat waarin veiligheid en comfort zijn gewaarborgd. Zowel aan de buitenzijde van het complex als aan de binnenzijde van de appartementen is veel aandacht besteed aan afwerking en inrichting. Voor de keuken, het sanitair en het tegelwerk zijn hiervoor absolute kwaliteitsproducten geselecteerd. Om uw eigen woonwens te realiseren bieden wij u de mogelijkheid om in overleg met onze kopersbegeleiding uw appartement zoveel mogelijk op uw persoonlijke wensen af te stemmen.

Wonen in de Zaete is heerlijk

Wonen in de Zaete betekent wonen in een stijlvol, compleet, hoogwaardig en modern appartementencomplex met een onderscheidende architectuur. Wonen in de Zaete betekent ook wonen in de fraaie dorpskern van Yerseke met een ideale mix tussen rust en ontspanning, stijlvol en functioneel, luxueus en strak, puur en gedistingeerd. Kortom, wonen in de Zaete is heerlijk!

logo-de-zaete1
Neeskens Makelaars

Marijkelaan 2a
4401 GG Yerseke
T. 0113 – 57 31 00
info@neeskens.com
www.neeskens.com

Faasse & Fermont

Frans den Hollanderlaan 12
4461 HN Goes
T. 0113-25 05 55
info@faasse-fermont.nl
www.faasse-fermont.nl

Aannemersbedrijf Van der Poel

Hughersluys 31
4536 HM Terneuzen
T. 0115 – 67 75 00
F. 0115 – 62 11 61
www.vanderpoelterneuzen.nl

© De Zaete Ontwikkeling B.V.   |   Privacy   |   Cookies   |   Realisatie website | BRAIN communicatie